Disclaimer

Formulieren op de site en aanmelden
Op deze site staan een aantal aanmeldformulieren. Deze zijn puur bedoeld om jou te helpen met het verbeteren van jouw fitheid, conditie en gezondheid. Je gegevens worden niet met derden gedeeld. Het enige dat gebeurd is: EasyFit Premium belt je op om uit te leggen hoe de desbetreffende actie werkt en maakt een afspraak met je. Door het invullen van één van de formulieren ga je daarmee akkoord. Na het invullen van een formulier zit je nergens aan vast. Je wordt gebeld voor vrijblijvende informatie.

Werkwijze na aanmelden
De werkwijze na het invullen van een formulier op de website is als volgt:

We bellen je voor meer informatie
Indien je geen interesse hebt, laten we het daarbij
Indien je wel interesse hebt, maken we een afspraak om te kijken of jij geschikt bent om te starten met sporten bij EasyFit Premium.

Daarna helpen we je te starten met sporten
Sporten bij EasyFit Premium is geen garantie tot afvallen. De resultaten verschillen per persoon. Een vereiste is dat je o.a. beweegt tijdens en na de programma's. Het personeel van EasyFit Premium staat voor je klaar om je hierbij te helpen.

Onderstaand vind je een aantal ervaringen van leden van EasyFit Premium. Afvallen ging bij hen via het trainen bij EasyFit Premium en de verschillende vormen van fitness en bewegen die EasyFit Premium aanbiedt:

Sportervaringen bij EasyFit Premium van Bärbel Haase-Torfs
Sportervaringen bij EasyFit Premium van Thalia Van Looveren

EasyFit Premium doet geen garanties tot een exact resultaat. Wel kunnen we melden dat als je de richtlijnen volgt, de kans op afvallen en resultaat het grootst is. Dit soort zaken bespreekt het personeel van EasyFit Premium dan ook met je voor je van start gaat.

Vragen of contact opnemen kan ook via onderstaande mogelijkheden:
Email: info@easyiftpremium.be

Neem contact met ons op via het algemene formulier op de contactpagina of ga naar de desbetreffende vestiging om contact op te nemen.

Fitness, Fitnesscentrum, Fitnessclub, Milon Cirkel, Sportcentrum, Vermageren, Afslanken

Fitter en slanker in 35 minuten per keer! Op zoek naar een manier om fitter/slanker te worden? Maar wil je daar niet te veel tijd aan besteden maar ondertussen wél plezier hebben? Maak kennis met de Milon Cirkel!

Start nu met Milon!
Fitness, Fitnesscentrum, Fitnessclub, Milon Cirkel, Sportcentrum, Vermageren, Afslanken Fitness, Fitnesscentrum, Fitnessclub, Milon Cirkel, Sportcentrum, Vermageren, Afslanken

Doe nu mee met de 100 Kilo Challenge

Ga de uitdaging aan met de 100 Kilo Challenge. We gaan gezamenlijk 100 K...

Lees meer

Meer motivatie nodig? Bekijk de video voor jouw 3 tips

Meer motivatie nodig? EasyFit Premium helpt. Speciaal voor jou hebben we 3 ti...

Lees meer