Waarom sporten nooit meer veel tijd in beslag zal nemen. Maak kennis met de Milon cirkel.

Ik heb geen tijd om te sporten. Hoor je het jezelf al zeggen? Dit is vast en zeker al een keer uit je mond gerold. Uit frustratie of omdat je het echt meende. Je hoeft je echter niet te schamen. Geen tijd hebben om te sporten is de meest gehoorde reden in de branche en dat is zo een enorme zonde. Het is namelijk jammer om te zien dat het merendeel van de Belgische bevolking geen tijd kan of wil maken voor hetgeen dat zijn levenskwaliteit en dat van zijn kinderen en familie aanzienlijk zal verbeteren.

Vanuit Easyfit hebben we een reactie gegeven omdat de gezondheid van de Belgische bevolking niet alleen belangrijk is voor ons maar omdat we ook weten dat een gezond iemand een gelukkiger iemand is. Studies hebben aangetoond dat hoe gelukkiger je bent, hoe beter de keuzes zijn die je maakt. Gelukkige mensen verdienen meer geld, hebben betere relaties en, je kan het al raden : ze zijn altijd gezonder. Omdat we weten dat je niet veel tijd hebt, hebben we de Miloncirkel ontwikkeld. Een methode die hét grootste bezwaar in 3 stappen tackelt. Je leest ze hier beneden. Je hebt al erg veel baat bij slechts 2x per 10 dagen 35 minuten te sporten.

Ik zet even de voordelen voor je op een rij:

  1. We gebruiken 12 toestellen voor alle spiergroepen. Dit zorgt ervoor dat je 15x meer resultaat boekt dan normale fitness.
  2. De toestellen onthouden je instellingen zodat je bij je volgende bezoek gewoon verder gaat waar je gebleven was.
  3. We bieden een 100% tevredenheid garantie omdat we keer op keer zien dat deze manier van bewegen écht resultaat boekt.
  4. Bekijk de getuigenissen van onze tevreden klanten in de link onder deze video.


Je kan onze Miloncirkel GRATIS uittesten in een club naar keuze. Kies voor je gezondheid. Kies voor je geluk!

Of ontdek een club bij jou in de buurt.

Nu willen we van jou horen!

Hoeveel tijd per week spendeer jij aan sporten? Heb je tijd genoeg? Laat het ons weten in de comments!

Heb jij een vraag die je graag beantwoord wilt zien?
Stuur dan een e-mail naar info@easyfit.be

 

Groetjes,

 

Tom/Steven

Easyfit, fitter door het leven!

 

:

Fitness, Fitnesscentrum, Fitnessclub, Milon Cirkel, Sportcentrum, Vermageren, Afslanken

Fitter en slanker in 35 minuten per keer! Op zoek naar een manier om fitter/slanker te worden? Maar wil je daar niet te veel tijd aan besteden maar ondertussen wél plezier hebben? Maak kennis met de Milon Cirkel!

Start nu met Milon!
Fitness, Fitnesscentrum, Fitnessclub, Milon Cirkel, Sportcentrum, Vermageren, Afslanken Fitness, Fitnesscentrum, Fitnessclub, Milon Cirkel, Sportcentrum, Vermageren, Afslanken

Doe nu mee met de 100 Kilo Challenge

Ga de uitdaging aan met de 100 Kilo Challenge. We gaan gezamenlijk 100 K...

Lees meer

Meer motivatie nodig? Bekijk de video voor jouw 3 tips

Meer motivatie nodig? EasyFit Premium helpt. Speciaal voor jou hebben we 3 ti...

Lees meer