Hét alternatief voor traditioneel fitness. Maak nu kennis met EasyFit Premium

EasyFit Premium is een groep van meerdere fitnesscentra in België en Nederland. De EasyFit visie: Fitness is geen doel op zich. We leven niet om te sporten maar sporten om te leven!

Jouw gemak voor fitness resultaat mét tevredenheidsgarantie*

Door alles gemakkelijker, sneller en eenvoudiger te maken, zorgen wij dat ook je fitness zult volhouden. Je goed voelen in jouw lichaam, vitaal en gezond zijn. Je hele leven lang! Bij EasyFit Premium sport je daarom met een tevredenheidsgarantie!*

Het slimme alternatief voor traditioneel fitness

EasyFit Premium gebruikt zeer vooruitstrevende apparatuur. Je bouwt spieren op of verstevigt jouw lichaam met relatief weinig moeite. Geen papieren trainingsschema's, geen ingewikkelde instellingen op apparatuur: alles gaat bij EasyFit Premium eenvoudiger! Jouw begeleiders moeten hierdoor minder corrigeren en bijsturen en hebben daardoor meer tijd om je te coachen! Coachen is jou helpen jouw goede voornemens vol te houden.

EasyFit Premium is toegetreden tot de FOD gedragscode

EasyFit Premium is toegetreden tot de FOD gedragdscode. Klik voor meer informatie over de FOD gedragscode. Bekijk de tarieven en mogelijkheden bij EasyFit Premium of vraag een Gratis Proefweek aan.

Gratis kennismaken met de EasyFit Premium-methode

Wil je kennismaken met de EasyFit Premium-methode? Vraag dan een Gratis Proefweek aan bij één van onze vestigingen. Vul het formulier in en klik op verzenden. EasyFit neemt binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. 

  • * velden zijn verplicht.


 

* EasyFit Premium doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.


 

EasyFit Premium is het slimme alternatief voor traditioneel fitness. Kies dus voor gemak, kwaliteit en vitaliteit bij EasyFit Premium. Ervaar zelf wat de EasyFit Premium-methode voor jou betekent. Welkom bij EasyFit Premium.

Vraag een Gratis Proefweek aan en probeer EasyFit 7 dagen gratis uit
Ben je benieuwd welk lidmaatschap het beste bij jou past? Doe de 
Online Lidmaatschapstest

Fitness, Fitnesscentrum, Fitnessclub, Milon Cirkel, Sportcentrum, Vermageren, Afslanken

Fitter en slanker in 35 minuten per keer! Op zoek naar een manier om fitter/slanker te worden? Maar wil je daar niet te veel tijd aan besteden maar ondertussen wél plezier hebben? Maak kennis met de Milon Cirkel!

Start nu met Milon!
Fitness, Fitnesscentrum, Fitnessclub, Milon Cirkel, Sportcentrum, Vermageren, Afslanken Fitness, Fitnesscentrum, Fitnessclub, Milon Cirkel, Sportcentrum, Vermageren, Afslanken

Doe nu mee met de 100 Kilo Challenge

Ga de uitdaging aan met de 100 Kilo Challenge. We gaan gezamenlijk 100 K...

Lees meer

Meer motivatie nodig? Bekijk de video voor jouw 3 tips

Meer motivatie nodig? EasyFit Premium helpt. Speciaal voor jou hebben we 3 ti...

Lees meer