Faciliteiten bij EasyFit

Naast de Milon Cirkel bieden de verschillende EasyFit vestigingen meer. Zo kun je zelf (samen met een trainer) de ideale mix van (sport)activiteiten bepalen! EasyFit helpt jou met het behalen van je doelstelling. Je kunt terecht voor de Milon Cirkel, Five, Belly Attack, Easyshape (core training), persoonlijk voedingsadvies en dreamwaterlounge (massagebed). 

Nog sneller resultaat met de Belly methode

Alle vestigingen werken met de 'Belly' methode. Met deze methode is het mogelijk om extra resultaat te halen binnen 4 weken! 

Geheel vrijblijvend kennismaken met een EasyFit vestiging?

Vraag een Gratis Proefweek aan! Vul het formulier in en klik op verzenden. EasyFit neemt binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking. 

  • * velden zijn verplicht.

 

* EasyFit Premium doet geen garanties tot een exact resultaat. Resultaten kunnen altijd variëren en verschillen van persoon tot persoon.

Fitness, Fitnesscentrum, Fitnessclub, Milon Cirkel, Sportcentrum, Vermageren, Afslanken

Fitter en slanker in 35 minuten per keer! Op zoek naar een manier om fitter/slanker te worden? Maar wil je daar niet te veel tijd aan besteden maar ondertussen wél plezier hebben? Maak kennis met de Milon Cirkel!

Start nu met Milon!
Fitness, Fitnesscentrum, Fitnessclub, Milon Cirkel, Sportcentrum, Vermageren, Afslanken Fitness, Fitnesscentrum, Fitnessclub, Milon Cirkel, Sportcentrum, Vermageren, Afslanken

Het Geheim van een Slanke Buik

Nu speciaal in Schilde en Zandhoven: afslanken met een nieuwe revolutionaire ...

Lees meer

Doe nu mee met de 100 Kilo Challenge

Ga de uitdaging aan met de 100 Kilo Challenge. We gaan gezamenlijk 100 K...

Lees meer