Tarieven bij EasyFit Premium

EasyFit Premium heeft door de Milon Cirkel de beste prijs/prestatie verhouding! Er zijn verschillende mogelijkheden Benieuwd welk lidmaatschap het beste bij jou past? Doe hieronder de gratis lidmaatschapstest! 

Ben jij benieuwd welk lidmaatschap het beste bij jou past? 

Vul dan de lidmaatschapstest in. Invullen duurt slechts 1 minuutje. Je krijgt van ons een lidmaatschapsadvies op maat. Zo sport jij op de manier die het beste bij jou past.

  • * velden zijn verplicht.

 

Wil je weten wat het beste bij je past? Doe dan bovenstaande test en ontdek welk lidmaatschap het beste bij jou past. Liever zelf ervaren? Vraag dan een Gratis Proefweek aan. Eerst weten wat de tarieven zijn? Download dan het tarievenoverzicht

 

 

 

 

 

 

 

Fitness, Fitnesscentrum, Fitnessclub, Milon Cirkel, Sportcentrum, Vermageren, Afslanken

Fitter en slanker in 35 minuten per keer! Op zoek naar een manier om fitter/slanker te worden? Maar wil je daar niet te veel tijd aan besteden maar ondertussen wél plezier hebben? Maak kennis met de Milon Cirkel!

Start nu met Milon!
Fitness, Fitnesscentrum, Fitnessclub, Milon Cirkel, Sportcentrum, Vermageren, Afslanken Fitness, Fitnesscentrum, Fitnessclub, Milon Cirkel, Sportcentrum, Vermageren, Afslanken

Het Geheim van een Slanke Buik

Nu speciaal in Schilde en Zandhoven: afslanken met een nieuwe revolutionaire ...

Lees meer

Doe nu mee met de 100 Kilo Challenge

Ga de uitdaging aan met de 100 Kilo Challenge. We gaan gezamenlijk 100 K...

Lees meer